© Adrian Anea, 2018

Vf. Viștea Mare - 2,527 m

Viștea Mare este al treilea pisc între cele mai înalte vârfuri muntoase din România, după Moldoveanu și Negoiu, ambele fiind situate în același masiv. Vârful Viștea Mare este cea mai importantă cale de acces către vârful Moldoveanu, dinspre traseul ce străbate întreaga creastă a Masivului Făgăraș de la vest la est, și alcătuiește împreună cu acesta o formațiune muntoasă asemănătoare unui cort sau unui trapez, de unde și numele de Marele Trapez sau Acoperișul României, dat Grupării sau Formației Moldoveanu-Viștea Mare.

Trasee ce duc la Vf. Viștea Mare - 2,527 m

Următoarele trasee pornesc, vizitează sau au ca destinație Vf. Viștea Mare - 2,527 m.

Dificil Traseu Cabana Valea Sâmbetei - Vf. Moldoveanu
Lungime: 34.48 km
Urcare: +2,119 m
Durată: 6h - 8h

Notă: Acest articol a fost ultima dată modificat în data de 31 iulie 2021. În cazul în care depistezi greșeli, te rog să ne scrii la contact@mountlift.com.

Newsletter Mountlift

Vrei să fii primul care află informații despre cele mai noi trasee? Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și pregătește-te de aventură!

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.

Ai o întrebare?
Mountlift.com