Politica de confidențialitate

Ne propunem să respectăm intimitatea vizitatorilor noștri și ne angajăm să protejăm datele personale colectate. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim, divulgăm, transferăm și păstrăm informațiile dvs. personale.

Informații colectate 

Colectăm două tipuri de informații:

  • Informații personale: Date care pot fi folosite pentru a vă identifica sau contacta, inclusiv, dar nu limitat la, nume, adresă de email, date demografice și, dacă este cazul, preferințe și interese.
  • Informații non-personale: Date într-o formă care nu permite asocierea directă cu o persoană specifică. Acestea pot include, dar nu se limitează la, tipul de browser, limba, locația, și detaliile de utilizare a site-ului.

Abonarea la newsletter

Când te abonezi la newsletter-ul nostru de pe www.mountlift.com, vei primi periodic noutăți, oferte și informații utile direct pe adresa ta de e-mail. Înțelegem că preferințele tale pot evolua, așa că îți oferim posibilitatea de a te dezabona oricând. Vei găsi un link de dezabonare în fiecare e-mail pe care îl trimitem, pe care îl poți folosi pentru a opri primirea newsletterelor noastre.

Dacă crezi că adresa ta de e-mail a fost adăugată în lista noastră din eroare, te rugăm să ne trimiți un mesaj la contact@mountlift.com și vom îndepărta adresa ta din baza noastră de date cât mai repede posibil. Dorim să asigurăm o comunicare eficientă și plăcută pentru toți abonații noștri, respectându-ți dorințele și intimitatea.

Cum utilizăm Informațiile 

Informațiile colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența pe site.
  • Pentru comunicări de marketing și informaționale, dacă ați optat pentru aceasta.
  • Pentru analiza și cercetarea internă, pentru a îmbunătăți serviciile.

Partajarea Informațiilor cu Terți 

Nu vindem, închiriem sau tranzacționăm informațiile personale cu terți. Informațiile pot fi divulgat terților doar dacă:

  • Este necesar pentru prestarea unui serviciu pe care l-ați solicitat.
  • Avem consimțământul dvs. explicit.
  • Este necesar pentru a răspunde la cereri legale sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră, a utilizatorilor noștri sau a publicului.

Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja informațiile personale împotriva pierderii, furtului, utilizării neautorizate, divulgării sau modificării. Cu toate acestea, niciun sistem de securitate nu este infailibil.

Accesul și controlul informațiilor personale

Oferim utilizatorilor opțiuni cu privire la colectarea, utilizarea și partajarea datelor lor. Puteți solicita acces, corectare sau ștergerea informațiilor personale printr-un email la contact@mountlift.com.

Modificări ale politicii de confidențialitate 

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi postate pe această pagină. Utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări constituie acceptul dvs. al noilor termeni.

Modalități de contact

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de politica de confidențialitate, termenii și condițiile de utilizare, probleme de drepturi de autor sau orice alte aspecte legate de utilizarea site-ului www.mountlift.com, vă invităm să ne contactați la adresa de email contact@mountlift.com. 

Important: Suntem dedicati să colaborăm cu utilizatorii noștri pentru a rezolva orice situație într-un mod amiabil și eficient. Echipa noastră este gata să vă asiste și să răspundă la solicitările dumneavoastră pentru a asigura o experiență sigură și plăcută pentru toți vizitatorii site-ului.