Termeni și condiții

Bine ai venit pe www.mountlift.com! Acești Termeni și Condiții reglementează accesul și utilizarea site-ului nostru, oferind informații despre trasee montane, cabane, lacuri și alte obiective turistice precum și activități în aer liber. 

Platforma www.mountlift.com aparține companiei ANEA ECOMMERCE SRL, având CUI RO38912438. Pentru orice problemă sau întrebare legată de această platformă (funcționalități, termeni și condiții, politică de confidențialitate, fotografii preluate, etc.) te rugăm să ne scrii pe contact@mountlift.com.

Contul de membru

Pentru a accesa funcționalități speciale ale site-ului www.mountlift.com, cum ar fi trimiterea de mesaje pe paginile obiectivelor, postarea de produse second-hand și încărcarea de fotografii, trebuie să îți creezi un cont de membru. Acesta îți permite să te implici mai activ în comunitatea noastră și să beneficiezi de servicii suplimentare. Asigură-te că informațiile pe care le furnizezi la înregistrare sunt corecte și complete și actualizează-le ori de câte ori este necesar, pentru a menține securitatea și acuratețea contului tău.

Concursuri (giveaways, tombole, etc.)

Organizăm periodic concursuri, tombole sau alte acțiuni promoționale, fiecare cu regulile sale specifice, care sunt detaliate pe o pagină dedicată accesibilă în timpul procesului de înscriere. Regulamentul fiecărui concurs este clar expus pe pagina de participare, pentru a asigura transparență și înțelegere completă a termenilor de participare. Citește cu atenție aceste regulamente înainte de a te angaja în orice activitate promoțională promovată pe site-ul nostru.

Chestionare (quiz-uri)

Pe site-ul nostru găsești pagini interactive sub forma unor chestionare care, uneori, la finalul lor, pot solicita informații personale precum numele, e-mailul și genul. Colectăm aceste date pentru a îmbunătăți experiența ta pe site și pentru a-ți oferi conținut personalizat. Pentru mai multe detalii despre cum prelucrăm și protejăm aceste date, te încurajăm să consulți politica noastră de confidențialitate disponibilă pe site.

Proprietate intelectuală

Conținutul disponibil pe www.mountlift.com, inclusiv textele, grafica, logo-urile și imaginile, este, cu excepția cazurilor expres menționate, proprietatea site-ului și este protejat de legile privind drepturile de autor. Orice utilizare neautorizată a acestui conținut este strict interzisă. Ocazional, folosim fotografii provenite din alte surse, caz în care sursa este întotdeauna clar specificată sub imaginea respectivă, respectând drepturile de autor și condițiile impuse de furnizorii acestora. 

Dacă identifici o imagine pe site-ul nostru pentru care nu am menționat sursa sau autorul, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@mountlift.com și vom remedia situația în cel mai scurt timp posibil.

Utilizare acceptabilă

Utilizatorii sunt de acord să nu utilizeze site-ul www.mountlift.com pentru scopuri ilegale sau pentru a promova activități ilegale. De asemenea, site-ul oferă secțiuni unde utilizatorii pot posta propriile texte și imagini. 

Este important să subliniem că nu monitorizăm activ și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul postat de utilizatori. Totuși, dacă observați orice conținut postat care încalcă legile în vigoare sau drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați imediat la adresa contact@mountlift.com. Ne angajăm să investigăm și să remediem orice situație de acest fel în cel mai scurt timp posibil.

Limitarea responsabilității

Toate informațiile prezentate pe acest site sunt cu scop informativ și, deși încercăm să le actualizăm cât mai des posibil, nu garantăm complet acuratețea sau actualitatea lor. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea acestor informații. Dacă găsești orice informație eronată pe platforma noastră, te încurajăm să ne scrii la adresa contact@mountlift.com pentru a le corecta.

Politica de confidențialitate

Avem o pagină dedicată politicii de confidențialitate pe care o puteți accesa aici.

Modificări ale termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții oricând, fără notificare prealabilă.

Modalități de contact

Pentru întrebări sau nelămuriri legate de politica de confidențialitate, termenii și condițiile de utilizare, probleme de drepturi de autor sau orice alte aspecte legate de utilizarea site-ului www.mountlift.com, vă invităm să ne contactați la adresa de email contact@mountlift.com. 

Important: Suntem dedicati să colaborăm cu utilizatorii noștri pentru a rezolva orice situație într-un mod amiabil și eficient. Echipa noastră este gata să vă asiste și să răspundă la solicitările dumneavoastră pentru a asigura o experiență sigură și plăcută pentru toți vizitatorii site-ului.