Contribuie și tu

Din momentul în care am pus bazele acestui proiect am știut că cea mai importantă componentă a sa va fi alcătuită din munțomani și colaboratori. Vrem să povestim nu doar experiențiele trăite de noi ci și de voi și de aceea este foarte important pentru noi să ne fiți alături.

În ce moduri puteți contribui?

Am încercat să facem o listă de metode prin care ne puteți susține dar vă rugăm să nu vă ghidați doar după ea. Dacă aveți orice propunere, contactați-ne și poate punem bazele unei colaborări frumoase.

Câteva idei la care ne-am gândit noi:

  • Idei de trasee pe care le-ați parcurs - cu cât ne dați mai multe detalii cu atât va fi mai bine. Tot ce veți scrie va fi scris sub numele vostru și numele vostru va apărea în dreptul colaboratorilor;
  • Sugestii de articole sau de conținut;
  • Recomandări de servicii - care să fie legate de platforma noastră, desigur - cum ar fi cazări, restaurante, echipamente, pârtii de ski, locuri abia deschise, etc.
  • Să ne transmiteți eventuale greși pe care le-am făcut în traseele/informațiile relatate de noi (orare greșite, trasee, hărți);
  • Parteneriate de orice alt tip;

Cum ne contactați

Cel mai ușor este printr-un e-mail trimis la adresa contact@mountlift.com. Dacă preferați o discuție telefonică ne puteți găsi la 0751892435 (Adrian Anea)

Newsletter Mountlift

Vrei să fii primul care află informații despre cele mai noi trasee? Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și pregătește-te de aventură!

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.