Webcam LIVE Poiana Brașov

Și noi ne dăm cu schiurile sau placa și știm cât de important este să vedem mereu starea pârtiei. De aceea, echipa noastră va încerca să alinieze mai multe stream-uri live din cea mai populara stațiune din România, Poiana Brașov.

Poiana Brașov pune la dispoziție peste 24 km de pârtii cu grade diferite de dificultate, fiind cel mai extins resort din țara noastră, cu cele mai moderne instalații de transport pe cablu. Dacă ești începător ai două pârtii, dacă nivelul tău este mediu ai încă două, și trei pârtii pentru avansați. 

Dacă tot mergi pe pârtie...

Iată câteva produse Decathlon dedicate Schi & Snowboard.

Este și alegerea ideală pentru începători, indiferent de vârstă, căci pârtiile sunt separate. Pentru eficientizarea timpului petrecut în stațiune, verificați starea pârtiilor pe webcam-urile live din Poiana Brașov.

Lista de webcam-uri disponibile


PLAY
Cabana Postăvarul @ Poiana Brașov

PLAY
Hotel Alpin @ Poiana Brașov

PLAY
Pârtia Subteleferic @ Poiana Brașov

PLAY
Teleferic Grand Hotel @ Poiana Brașov

PLAY
Aftarski Webcam @ Poiana Brașov

Newsletter Mountlift

Vrei să fii primul care află informații despre cele mai noi trasee? Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și pregătește-te de aventură!

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.