© Poiana Brașov

Unde ne putem da cu sania în Poiana Brașov

Fiecare sezon de iarnă aduce cu sine dorința copiilor și adulților de a se bucura de o zi plină de zăpadă și de distracție alături de tot grupul de prieteni sau de familie.

Poiana Brașov oferă în fiecare iarnă sporturi de iarnă inedite, care recrează cu ușurință momentele magice ale copilăriei.

Astfel, pe lângă schi și snowboard, atât copiii, cât și adulții se pot bucura de o zi de tubing sau de sanie.

Tubing

Tubing-ul este un sport de iarnă ce poate înlocui cu succes experiența saniei. Acesta se practică cu ajutorul a două inele gonflabile, care permit coborârea pe pârtie cu o viteză mult mai mare.  

La Poiana Brașov, puteți încerca experiența tubing-ului în parcul de agrement Season Hill. Aceștia oferă tubing atât în sezonul de iarnă, dar și în cel de vară. Season Hill oferă un trotuar rulant de 100 de metri până în vârful pârtiei, pentru ca toți turștii (fie ei copii, adulți sau pensionari) să se bucure de un acces ușor și distractiv, care să nu necesite un efort fizic epuizant.

Season Hill oferă 4 pârtii amenajate pentru tubing, dotate cu semafoare pentru siguranța tuturor turiștilor, iar fiecare culoar este flancat cu mantinele de siguranță și protecție.  

Inelele gonflabile pentru tubing sunt atât single (pentru o singură persoană), cât și duble (pentru două persoane simultan). Acest serviciu este unic în România.

Săniuțe

Începând cu anul 2014, Season Hill a amenajat o pârtie specială pentru săniuțe. Astfel, toți iubitorii acestui sport de iarnă se pot bucura în siguranță de zăpadă și de pârtie.  

Sania este o activitate clasică a iernii, foarte îndrăgită atât de copii, cât și de adulți, datorită elementului său distractiv și relaxant.  

Pârtia de săniuș este amenajată lângă pârtia Bradul din Poiana Brașov, respectând toate normele de siguranță. Astfel, se evită accidentele nefericite dintre schiori și cei care se dau cu sania, fie ei copii sau adulți.

Prețuri acces pârtie

DurataAdulțiCopii
ACCES PARC 1h
Acces Parc + Urcare banda rulanta 1 ora
30 lei
45 lei (15 lei = banda)
 25 Lei
35 Lei (10 lei = banda)
ACCES PARC 2h
Acces Parc + Urcare banda rulanta 2 ore 
45 lei
70 lei (25 lei = banda) 35 lei 
55 Lei 
55 lei (20 lei = banda) 
ACCES PARC 3h
Acces Parc + Urcare banda rulanta 3 ore
50 Lei
80 Lei (30 lei = banda)
40 lei
60 lei (20 lei = banda)
ACCES PARC 1 zi
Acces Parc + Urcare banda rulanta o zi
60 lei
95 Lei (35 lei = banda)
45 lei
70 lei (25 lei = banda)

* Preturile includ echipamentele de săniuș si tubing
* Este permis accesul cu saniutele personale doar daca acestea sunt din plastic sau din lemn.

Distracție plăcută la tubing sau la sanie în Poiana Brașov! ? 

 

Mountlift.com Ski & snowbard