Ce pârtii sunt potrivite pentru un începător în Poiana Brașov

Ai reușit până la urmă să îți faci curaj să îți pui clăparii și să te urci pe schiuri. Felicitări! Frumusețea de acum începe.

Pentru cei foarte începători

Dacă nu ai schiat niciodată și nu ai un prieten care să te ajute, te sfătuiesc să lucrezi de câteva ori cu un instructor de ski. Îți va ușura mult viața și te va ajuta să înțelegi câteva noțiuni de bază. Știu că este o cheltuială importantă, mai ales că nu vine singură (închiriere schiuri, ski-pass, etc.) dar este cea mai bună decizie pentru a vă asigura că învățați bine din prima.

Dacă tot mergi pe pârtie...

Iată câteva produse Decathlon dedicate Schi & Snowboard.

Pârtia Bradul
Din punctul meu de vedere, pârtia Bradul este cea mai bună zonă pentru a învăța. Având o lungime de aproape 500 de metri, traseul are de toate:

  • Pârtie foarte lată și lină;
  • Tele-ski cu un preț decent - 2 puncte per urcare;
  • Centru de închiriere la bază;
  • Multe școli și mulți instructori;

Sfat: Este mai bine să lucrați cu un instructor în timpul săptămânii. În weekend, din cauza aglomerației, este posibil să dureze foarte mult statul la coadă pentru a folosi instalațiile.

Pentru cei ce nu mai vor să stea la baza pârtiei

În această categorie ar intra toți începătorii care s-au dat de câteva ori pe micile pârtii menționate mai sus și acum au poftă de o provocare mai mare.

Drumul roșu
Este de departe cea mai bună pârtie pentru începători. Având peste 4km în lungime, traseul este unul cu porțiuni foarte ușoare dar și cu porțiuni intermediare. Pe această pârtie poți ajunge cu Telegondola.

Sulinar - Prima parte
Acest traseu este puțin mai dificil decât Drumul Roșu. Prin "Prima parte" mă refer până la lac. După, lucrurile se complică și devin mai dificile. La fel ca Drumul Roșu, această pârtie este accesibilă folosind telegondola.

Concluzie

Cam astea sunt pârtiile cele mai potrivite pentru un începător. Dacă ai sugestii nu ezita să ne scrii pe contact@mountlift.com.

Newsletter Mountlift

Vrei să fii primul care află informații despre cele mai noi trasee? Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și pregătește-te de aventură!

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.