© Adrian Anea, 2021

Complex Sportiv Piatra Arsă, Munții Bucegi

Complexul Sportiv Piatra Arsă  este situat pe platoul Bucegilor, la o altitudine de 1950 de metri. El se află la jumătatea distanței dintre Babele și Cota 2000. Clădirea a fost construită în anul 1935 și ulterior a devenit bază sportivă.

Acces

Vara se poate ajunge cu mașina pe drumul asfaltat din Sinaia, până în apropierea complexului, sau pe numeroase trasee turistice din Sinaia, Bușteni sau Poiana Țapului. Pe timp de iarnă, cele mai ușoare căi de acces sunt cu telecabina, fie din Bușteni prin Babele și apoi un traseu de 2 ore pe platou, fie dinspre Sinaia cu telecabina până la Cota 2000, apoi un traseu de 2 ore pe platou.

Trasee ce duc la Complex Sportiv Piatra Arsă

Următoarele trasee pornesc, vizitează sau au ca destinație Complex Sportiv Piatra Arsă.

Traseu Complex Piatra Arsă - Crucea Caraiman - Vf. Coștila - Valea Albă
Ușor Lungime: 16.2 km
Urcare: +671 m: Durată: 3h 30m - 5h
Traseu Complex Piatra Arsă - Babele, Sfinxul
Ușor Lungime: 3.34 km
Urcare: +260 m: Durată: 0h 45m - 1h
Traseu Complex Piatra Arsă - Cabana Caraiman
Ușor Lungime: 4 km
Urcare: +112 m: Durată: 0h 45m - 1h 15m
Traseu Complex Piatra Arsă - Cabana Caraiman - Crucea Eroilor
Mediu Lungime: 6.6 km
Urcare: +341 m: Durată: 2h - 3h

Notă: Acest articol a fost ultima dată modificat în data de 18 august 2021. În cazul în care depistezi greșeli, te rog să ne scrii la contact@mountlift.com.

Newsletter Mountlift

Vrei să fii primul care află informații despre cele mai noi trasee? Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și pregătește-te de aventură!

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.