© Adrian Anea, 2021

Cabana Babele, Munții Bucegi

Cabana Babele reprezintă baza centrală a Munților Bucegi, întrucât aici se intersectează principalele drumuri. Cabana se află în apropierea atracțiilor turistice Babele, ciupercile de piatră, monumente ale naturii și Sfinxul.

Cabana servește și ca bază pentru practicarea schiului. Accesul poate fi făcut fie cu telecabina din Bușteni, fie merspejos de la Bușteni pe Valea Jepilor sau pe creasta Bucegilor de la Cabana Piatra Arsă.

Pârtia de ski Cabana Babele - Busteni este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Valea Prahovei, aceasta având un grad scǎzut de dificultate, o lungime de 400 m și o diferență de nivel de 60 m. 

Trasee ce duc la Cabana Babele

Următoarele trasee pornesc, vizitează sau au ca destinație Cabana Babele.

Ușor Traseu Cabana Babele - Crucea Eroilor Caraiman
Lungime: 3.05 km
Urcare: +100 m
Durată: 1h - 1h 30m

Notă: Acest articol a fost ultima dată modificat în data de 18 august 2021. În cazul în care depistezi greșeli, te rog să ne scrii la contact@mountlift.com.

Newsletter Mountlift

Vrei să fii primul care află informații despre cele mai noi trasee? Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și pregătește-te de aventură!

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.

Mountlift.com Hiking, ski & snowboard